Obiectiv

ASOCIATIA DE DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA IZVORU este o asociatie infiintata de SC D.B.C. SRL Dragasani care implementeaza in perioada 01.11.2014 – 31.10.2015 proiectul cu titlul:

ACTINT – Activarea grupurilor vulnerabile prin lanturi valorice integrate de intreprinderi sociale    ,   ID 144062

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 POSDRU/168/6.1/S/144062

Proiectul are ca obiectiv general sa contribuie – la nivelul regiunilor Sud-Vest, Centru si Sud Est – la promovarea economiei sociale ca un instrument flexibil si durabil pentru dezvoltarea economica, crearea de locuri de munca la nivel regional&local si consolidarea capacitatilor, competentelor, cunostintelor si stimei de sine pentru grupurile vulnerabile. Acest obiectiv va fi atins de SC DBC SRL  prin infiintarea a 4 structuri de economie sociala si crearea a 18 locuri de munca in cadrul acestora  si dezvoltarea unui set de servicii integrate de crestere a capacitatii comunitatilor dar si a indivizilor privind dezvoltarea si sustinerea initativelor de tip „economie sociala”, preponderent in mediul rural.

Cele 4 (patru) structuri de economie sociala infiintate de SC DBC SRL in cadrul proiectului sunt:

-ASOCIATIA DE DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA IZVORU (COMUNA CRETENI)

-ASOCIATIA DE DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA CRETENI (COMUNA CRETENI)

-ASOCIATIA DE DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA MITROFANI (COMUNA MITROFANI)

-ASOCIATIA DE DEZVOLTARE ECONOMICA SI SOCIALA STRIMINOASA (COMUNA CRETENI)

Continutul acestui material nu prezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Comments are closed